АТО: 13 порушень

АТО: 13 порушень "тиші", поранений український боєць

Укрінформ
У неділю, 17 вересня, бойовики продовжували обстріли позицій ЗСУ, всього з початку доби вони здійснили 13 обстрілів. Поблизу Новоселівки отримав поранення один український військовий. Сили АТО також відкривали вогонь у відповідь.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО. 

"Загалом від початку доби незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир'я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали щільним вогнем... Вже традиційно основна активність ворога фіксувалась у темну пору доби", - йдеться у зведенні.

Зазначається, що з опівночі бойовики декілька годин поспіль били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та селища Невельське. Також вночі під вогонь ворога потрапили наші укріплення біля Пісків.

"А близько 13 години внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО поблизу Новоселівки (Друга) отримав поранення один український військовий. Зараз стан постраждалого стабільний, він перебуває в одному з лікувальних закладів регіону", - зазначає прес-центр штабу АТО.

Читайте також: АТО: бойовики застосували БМП на Донецькому напрямку

На Приморському напрямку за ніч бойовики двічі відкривали вогонь біля Водяного. А неподалік Старогнатівки понад 2 години працював великокаліберний кулемет окупантів.

Неспокійно було і на Луганському напрямку, де за останні декілька днів ворог суттєво збільшив вогневі провокації. Також вночі, близько 2 години, російські найманці били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських захисниках на підступах до Новозванівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-