Ситуація в зоні АТО трохи стабілізувалась - з опівночі 16 обстрілів

Ситуація в зоні АТО трохи стабілізувалась - з опівночі 16 обстрілів

Укрінформ
Ситуація в районі проведення АТО у суботу дещо стабілізувалась, бойовики не застосовували важке озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Упродовж сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО дещо стабілізувалась. Незаконні збройні формування не застосовували міномети та інше важке озброєння, а основна активність ворога фіксувалась у декількох точках на мапі АТО", - зазначили у штабі.

За даними прес-служби, найбільше обстрілів позицій сил АТО від опівночі було на Приморському напрямку, зокрема поблизу селища Водяне. Тут бойовики 6 разів застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також двічі російські найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських укріпленнях на підступах до Талаківки і Старогнатівки. 

Читайте також: Слідком РФ відкрив понад 30 справ проти учасників АТО - речник Генштабу

З цієї ж зброї НЗФ удень декілька разів обстріляли сили АТО в Авдіївській промзоні та біля Зайцевого, що на Донецькому напрямку.

"Загалом з опівночі російсько-окупаційні угруповання 16 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. У випадках прямої загрози наші військові декілька разів застосовували зброю у відповідь", - поінформували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-