АТО: найгарячіше на Луганському напрямку

АТО: найгарячіше на Луганському напрямку

Карта
Укрінформ
У зоні АТО минулої доби неспокійно було в районі Бахмутської траси та у Попаснянському районі. Окупанти активно застосовували міномети, випустивши при цьому понад 30 мін. Ворог активізувався у другій половині дня.

Про це заявив на брифінгу у п'ятницю речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Окрім цього, по одному ворожому обстрілу сталося у Станиці Луганській та Жовтому. Всього вчора на Луганському напрямку противник порушив режим тиші 11 разів, зокрема у шести випадках – із застосовуванням мінометів", - зазначив Мотузяник.

На Донецькому напрямку, за його словами, основні бойові дії вже традиційно розгорнулися біля Авдіївки та позиції «Шахта Бутовка». Противник порушував режим тиші як у світлу, там і в темну пору доби, втім застосовував тільки легке озброєння.

Окрім того у Троїцькому на Світлодарській дузі окупанти здійснили два мінометні обстріли. При цьому було випущено понад 25 мін. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталися вісім ворожих обстрілів.

Читайте також: Доба в АТО: помер боєць, поранений під Талаківкою

На Маріупольському напрямку, як зазначив речник Міноборони з питань АТО, у Чермалику вранці противник застосовував міномети; при цьому було випущено 10 мін. Також окупанти порушували режим тиші у Тарамчуку та Водяному. Під час одного з вищезгаданих інцидентів українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-