ГРУ: в окупованому Новоазовську п'яний бойовик скоїв ДТП, загинули два командири

ГРУ: в окупованому Новоазовську п'яний бойовик скоїв ДТП, загинули два командири

Укрінформ
На окупованій частині Донецької області, неподалік від райцентру Новоазовськ в ДТП напередодні вихідних загинули начальник штабу та заступник командира з виховної роботи мотострілецького батальйону.

Лобове зіткнення з їх транспортом скоїв п'яний військовослужбовець російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє у неділю Головне управління розвідки Міноборони України.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість правопорушень, скоєних російськими військовослужбовцями у громадських місцях. Зокрема, ввечері 18 серпня ц.р. військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), керуючи транспортним засобом в стані сильного алкогольного сп’яніння, скоїв ДТП (лобове зіткнення з зустрічним автомобілем) у н.п. Гусельщикове. В результаті загинули начальник штабу та заступник командира з виховної роботи мотострілецького батальйону", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російські найманці навмисно підпалили поля й ліс на Донеччині - Генштаб

Також, зазначає ГУР, у Докучаєвську військовослужбовець 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), керуючи транспортним засобом, скоїв ДТП (збив мотоцикліста) та намагався зникнути з місця події.

Щоб якось запобігти повальному пияцтву на передових позиціях у вихідні дні командуванням окремих частин ЗС РФ поширюється хибна інформація щодо діяльності розвідувальних груп сил АТО, додали ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-