Бойовики

Бойовики "списують" вибух вантажівки зі зброєю на сили АТО - розвідка

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ в "ДНР" приховує відповідальність за вибух вантажного автомобіля зі зброєю одного з підрозділів бойовиків і виправдовує цей інцидент вигаданою підривною діяльністю сил АТО з використанням безпілотного літального апарату.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У районі розміщення тилового підрозділу  11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК внаслідок самозаймання вибухнув вантажний автомобіль, в якому на час роботи комісії за вказівкою командира полку переховувались зброя та боєприпаси. З метою уникнення відповідальності командуванню 1 АК здійснена доповідь про застосування силами АТО підривних зарядів з використанням безпілотного літального апарату", - йдеться в повідомлянні.

Читайте також: Снайпер бойовиків обстріляв спостерігачів СЦКК у Зайцевому

За інформацією прес-центру ГУР, комісією Південного ВО ЗС РФ продовжується перевірка службової діяльності підрозділів у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, у тому числі ревізія служб ракетно-артилерійського озброєння. Поряд з цим окремі командири частин (підрозділів) намагаються приховати необліковані зброю та боєприпаси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-