Спецагент-вибухотехнік з ФБР провів тренінг для поліцейських Донеччини

Спецагент-вибухотехнік з ФБР провів тренінг для поліцейських Донеччини

Укрінформ
У Донецькій області спеціальний агент-вибухотехнік із ФБР провів тренінг для місцевих поліцейських.

Про це у понеділок повідомили в поліції Донецької області.

«Сьогодні у Краматорському відділу поліції для поліцейських півночі Донецької області відбувся тренінг, який провів спеціальний агент-вибухотехнік з Федерального бюро розслідувань (США). Він розповів про досвід пошуку вибухонебезпечних предметів та вибухівки на блокпостах та пунктах пропуску», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представник США розповів про новітній досвід спеціалістів-вибухотехнків у «гарячих» точках світу та зонах озброєних конфліктів. Крім того, йшлося про техніку огляду транспортних засобів, яку використовують поліцейські, та спеціальні засоби.

У свою чергу начальник Управління превентивної діяльності облуправління поліції Юрій Горустович порушив актуальну для зон бойових дій тему огляду стадіонів та інших місць проведення масових заходів на наявність небезпечних предметів.

Зустріч відбувалася у форматі діалогу, представник ФБР відповів на запитання поліцейських - переважно вони стосувалися досвіду роботи їхніх колег в Америці та у «гарячих точках».

Іноземному фахівцю було продемонстровано фільм про роботу блокпостів Донеччини. А по закінченню теоретичної частини американські представники мали змогу на власні очі побачити, як працюють поліцейські на стоп-контролі у Краматорську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-