Під окупований Докучаєвськ прибули російські ДРГ - Тимчук

Під окупований Докучаєвськ прибули російські ДРГ - Тимчук

Укрінформ
У район на північний захід від окупованого Докучаєвська прибули декілька піхотних груп противника (швидше за все - ДРГ), укомплектованих кадровими військовослужбовцями ЗС РФ.

Про це повідомляється в оперативних даних групи "Інформаційний опір", опублікованих на сторінці у Facebook керівника групи Дмитра Тимчука.

"На північний захід від Докучаєвська (район породних відвалів на північ від Центрального кар'єра, селище Ясна і висота 227.9) відзначається поява декількох нових піхотних груп противника (швидше за все - ДРГ), укомплектованих кадровими військовослужбовцями ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У "ДНР" за командою Захарченка бойовики активно прибирають до рук житло

За даними "ІО", нині росіяни ведуть активне спостереження за переднім краєм ЗСУ, чудово маскуються на місцевості: "З їхнього складу виділено кілька снайперських пар, що оперують на передньому краї, жодних активних інфільтраційних дій ці групи поки що не розпочинали".

Також відзначається поява військовослужбовців зі складу цих груп у самому Докучаєвську - "у контакти з місцевим населенням не вступають, добре споряджені, пересуваються групами по 3-4 людини, завжди зі зброєю, використовують кілька цивільних автомобілів як транспорт, не мають жодних розпізнавальних знаків - "колорадських" стрічок, нашивок, шевронів або знаків розпізнавання".

Крім того, як повідомляє "Інформаційний опір", в окупованій Макіївці спостерігається активне переміщення сил і засобів "1-го АК ДНР".

"На територію "Шахти ім. Леніна" прибуло декілька партій окупантів загальною чисельністю близько 300 осіб, в основному російські найманці, розташувалися в  адміністративній будівлі шахти. На даний момент на території шахти знаходиться російська військова техніка: 2 БТР, 3 танки, 3 од. РСЗВ БМ-21 "Град", 3 КАМАЗи і 4 ЗІЛи", - йдеться у повідомленні "ІО".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-