Поблизу Мар’їнки від вибуху гранати загинули троє людей

Поблизу Мар’їнки від вибуху гранати загинули троє людей

Укрінформ
Уночі 6 серпня у приватному будинку в Мар’їнському районі Донецької області від вибуху ручної гранати загинули троє людей, одного поранено.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

"В Мар’їнському районі поліцейські встановлюють обставини, за яких у результаті вибуху загинуло троє людей, одного – поранено. Вибух стався вночі у приватному будинку в селі Дачне. На місці події працювали поліцейські та вибухотехніки, які знайшли залишки гранати, а також гранату Ф-1 та два запали. Загинуло двоє чоловіків та жінка. Пораненого чоловіка в шоковому стані доправлено в лікарню міста Курахове", - йдеться в повідомленні.

Як пояснюють у прес-службі, до чергової частини Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців Дачного про те, що по вулиці Южній стався вибух. На місце терміново прибули слідчо-оперативна група, експерт та вибухотехніки.

Читайте також: В Азербайджані в гуртожитку стався вибух, є жертви

Поліцейські з'ясували, що за вказаною адресою проживала жінка 1983 та чоловік 1965 р.н., до яких прийшли в гості ще двоє знайомих чоловіків. Разом вони розпивали спиртне. За словами потерпілого 1964 року народження, який один залишився живий, господар будинку хотів продемонструвати салют, після чого стався вибух.

На місці події знайдено фрагменти гранати. Факт кваліфіковано за ч.2 п.1 і 5 ст.115 "Умисне вбивство, вчинене у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб" Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-