Під Краматорськом спіймали бойовика

Під Краматорськом спіймали бойовика "ДНР"

Відео
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки затримали на Донеччині у районі проведення антитерористичної операції колишнього бойовика терористичної організації "ДНР".

Про це повідомляє  повідомляє прес-центр СБУ. 

"Правоохоронці встановили, що мешканець Донецької області з травня по червень 2014 року перебував у одному з незаконних збройних формувань терористів, яке знаходилося у районі Краматорська. Сепаратистський підрозділ намагався зупинити звільнення силами АТО тимчасово окупованих населених пунктів. У червні 2014 року бойовик втік зі свого незаконного угруповання та тривалий час переховувався у родичів в одному з населених пунктів Донецької області, де і був затриманий правоохоронцями", - йдеться у повідомленні. 

Зі слів чоловіка, більшість його "товаришів по службі" мали кримінальне минуле та напідпитку здійснювали злочини проти місцевого населення.

У СБУ наголосили, колишній бойовик мав можливість скористатися програмою "На тебе чекають вдома" та уникнути кримінальної відповідальності, але він свідомо переховувався від українських правоохоронців.

Читайте також: Російський начальник розвідки торгував наркотиками у "ЛНР"

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань або участь у них) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Фото: СБУ

Відео: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-