Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки із забороненої зброї - СЦКК

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки із забороненої зброї - СЦКК

Укрінформ
Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, незважаючи на оголошене перемир'я на період збирання врожаю.

Про це повідомляє прес-служба МОУ з посиланням на Українську сторону СЦКК. 

«Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку незаконних збройних формувань (НЗФ) окремих районів Донецької області (ОРДО) мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, незважаючи на оголошене перемир'я в період збору врожаю», - йдеться в повідомленні.

Так, уночі 30 червня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі села Мар'їнка, під вогонь бойовиків знову потрапили житлові квартали населеного пункту. Біля житлового будинку по вулиці Шевченка впав, але не розірвався 122-мм артилерійський снаряд. На вулиці Прокоф'єва в стіну житлового будинку влучила 82-мм міна. В будинку по вулиці Карла Маркса 120-мм міна пошкодила дах. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає.

Читайте також: Авдіївка знову без води через обстріли

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - підсумували у СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-