Обстріл Красногорівки: троє поранених, понад 40 пошкоджених будівель

Обстріл Красногорівки: троє поранених, понад 40 пошкоджених будівель

Фото
Укрінформ
У Красногорівці через обстріли бойовиків у неділю поранено трьох місцевих жителів, пошкоджено 42 будівлі: 40 приватних будинків, міську лікарню та загальноосвітню школу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав начальник Національної поліції в Донецькій області Вячеслав Аброськін.

«В результаті ранкового обстрілу (28.05.2017р.) отримали поранення троє місцевих жителів: 2 жінки та 1 чоловік. Пошкоджено 42 будівлі: 40 приватних будинків, одну міську лікарню та одну загальноосвітню школу», - написав Аброськін, опублікувавши відповідні фотографії. 

Він зазначив, що до Красногорівки приїхав близько 9 години, коли горіла школа, диміла лікарня, була пошкоджена будівля швидкої допомоги. 

За його словами, за свою напівзруйновану школу №2 переживає педагогічний колектив, який вірить, що швидко все буде відновлено.

Як повідомляв Укрінформ, у м.Красногорівка Донецької області внаслідок кількагодинного обстрілу  вранці 28 травня було пошкоджено житло та інфраструктура, постраждали мирні жителі. Більша частина міста залишилася без водопостачання. До Красногорівки для охорони порядку та надання допомоги громадянам направлено спецпідрозділ поліції КОРД.

Фото: В'ячеслав Аброськін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-