На блокпосту бойовиків стався вибух, є загиблі - розвідка

На блокпосту бойовиків стався вибух, є загиблі - розвідка

Укрінформ
На блокпосту бойовиків поблизу Ясинуватої стався вибух, унаслідок якого загинули або були поранені до двадцяти членів "ДНР", що розпивали спиртні напої та курили на складі боєприпасів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook

"На блокпосту 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК у районі н.п. Ясинувата в приміщенні для зберігання зброї та боєприпасів стався вибух, загинули та поранені до двадцяти військовослужбовців, які, нехтуючи заходами безпеки, вживали спиртні напої та палили в цьому приміщенні", - зазначили у розвідці.

У ГУР констатують, що у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість злочинів і надзвичайних подій. Зокрема, двоє бойовиків самовільно залишили передову позицію зі зброєю, побоюючись самосуду з боку військовослужбовців розвідувального підрозділу полку, спостережний пост якого вони обстріляли у стані алкогольного сп’яніння, тяжко поранивши трьох розвідників. 

А суперечка між російськими військовими 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК переросла в збройну стрілянину. "У результаті один військовослужбовець загинув та одного тяжко поранено", - поінформували у розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-