В Семенівці відкрили пам’ятний знак першим загиблим на Донбасі

В Семенівці відкрили пам’ятний знак першим загиблим на Донбасі

Фото
Укрінформ
У Семенівці, в районі Слов’янська на Донеччині відкрили оновлений пам’ятний знак загиблим спецпризначенцям та гвардійцям.

Про це у четвер повідомили в поліції Донецької області.

«В Семенівці відкрили оновлений пам’ятний знак загиблим спецпризначенцям та гвардійцям. На монументі імена тих, хто одними з перших в 2014 році встав на захист суверенітету та цілісності держави. Серед них - троє офіцерів спецпідрозділу СБУ «Альфа», один військовослужбовець Збройних сил України та один боєць Національної гвардії України. Всі вони герої України посмертно», - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що вже минуло три роки з моменту проведення спецоперації сил АТО із звільнення Семенівки - району Слов'янська, і цей бій не був першим на Донбасі, але вперше бойовики вступили в відкритий бій з нашими військами.

Серед тих, хто прийшов вшанувати бійців, близькі та рідні загиблих, військовослужбовці, нацгвардійці, поліцейські, представники обласної та місцевої влади, волонтери та жителі міста.

У словах виступаючих - горе від втрати, заклики пам'ятати загиблих героїв і не забувати, що сьогодні війна триває. Загиблих вшанували триразовим військовим салютом і хвилиною мовчання.

Відкриття меморіалу закінчилося покладанням квітів до пам'ятного знаку.

За мужність і героїзм учасники бою під Семенівкою були нагороджені керівництвом країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-