Затримані на Донеччині бойовики викрадали людей та «віджимали» автомобілі - поліція

Затримані на Донеччині бойовики викрадали людей та «віджимали» автомобілі - поліція

Фото, відео
Укрінформ
Затримані у Бахмутському районі Донецької області двоє бойовиків підозрюються у скоєнні в регіоні розбійних нападів, викраденні людей та «віджиманні» автомобілів.

Про це повідомляє поліція Донеччини.

"Встановлено, що з квітня по червень 2014 року вони під керівництвом мешканця Бахмута, який нині є «начальником артилерії 1 армійського корпусу ДНР», скоювали на території Донеччини розбійні напади, викрадали людей та «віджимали» автомобілі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, двоє мешканців Бахмута, 1984 та 1986 років народження, входили у незаконні збройні формування «ДНР» і діяли під керівництвом «полковника збройних сил ДНР». Їхній «куратор» з позивним «Отшельник», 1964 року народження, має тісні зв’язки з вищим командуванням ЗС РФ.

За місцем мешкання одного з бойовиків у селі Іванівське (колишнє Красне) поліцейські виявили великий арсенал нелегальної зброї, закопаний у дворі під господарчою будівлею. Зокрема, зі схованки було вилучено 8 реактивних вогнеметів «Шмель» російського виробництва, 8 автоматів та 4 магазини до них, а також 2 ящики набоїв калібру 7,62 мм та 5,45 мм – 3480 штук. Крім того, у схроні були камуфляжні розгрузки, підсумки тощо. Усе було запаковане та готове до використання.

Зброю та боєприпаси вилучено та спрямовано на експертизу.  Із затриманими бойовиками працюють слідчі. Вирішується питання про відкриття відразу кількох кримінальних проваджень щодо учасників НЗФ.

Робота з документування членів злочинного угруповання триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-