У Слов'янську кулеметник

У Слов'янську кулеметник "ДНР" попався на магазинному скандалі

Укрінформ
У місті Слов'янськ Донецької області поліцейські, приїхавши за викликом у магазин, виявили в покупцеві-порушникові "кулеметника ДНР".

Про це у вівторок повідомили у Слов'янському відділі  поліції Донецької області.

"Виїхавши на черговий виклик про порушення публічного порядку, поліцейські виявили "кулеметника ДНР", - сказано у повідомленні.

У поліцію надійшов виклик про те, що один із покупців у магазині поводиться зухвало. Порушником виявився 23-річний житель Слов'янська. При огляді його речей поліцейські виявили у нього "повістку ДНР". Для перевірки парубка було доставлено у відділ поліції.

Затриманий розповів, що він їздив до своїх знайомих в окупований Донецьк, де вони випили спиртних напоїв і почали бешкетувати, внаслідок чого їх затримав "комендантський патруль".

За порушення "законодавства" йому, як приїжджому, було запропоновано два варіанти: перший - його заарештовують, другий - він вступає в "армію ДНР" на посаду кулеметника. Парубок обрав друге, але детальніше ознайомившись з умовами "служби", він злякався і втік. Ну а довідкою він "хизується перед друзями".

Зараз усі свідчення затриманого перевіряють правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-