В районі Авдіївки знову гаряче:  один танковий та ряд мінометних обстрілів

В районі Авдіївки знову гаряче: один танковий та ряд мінометних обстрілів

Укрінформ
Протягом минулої доби спостерігалася інтенсифікація обстрілів бойовиками сил АТО в районі Авдіївки та на її околицях, де, зокрема, відбувся танковий та ряд мінометних обстрілів.

Про це на брифінгу у суботу заявив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Інтенсивнішими стали ворожі обстріли сил АТО в Авдіївці та на її околицях. Бойовики активізувалися у промзоні близько 10-ї ранку. Після багатогодинних перестрілок, одного танкового та цілого ряду мінометних обстрілів бойові дії поблизу Авдіївки припинилися незадовго до опівночі”, - сказав речник МОУ.

Він додав, що у сусідньому з донецьким летовищем Невельському відразу після опівночі бойовики провели короткий мінометний обстріл. У безпосередній близькості з самим летовищем вранці та перед заходом сонця російсько-терористичні війська відкривали вогонь з легкого озброєння у напрямку позицій укираїнських військових.

На Світлодарській дузі бойовики активізувалися зранку і до самої опівночі з періодичністю у дві-три години обстрілювали позиції сил АТО з озброєння БМП та іншого легкого озброєння. Епізодично там незаконні збройні формування застосовували міномети, зазначив речник МОУ.

“На Горлівському периметрі противник важкого озброєння не застосовував. Кожен з епізодів порушення тиші окупантом тривав від 30 хвилин до години. Переважна більшість обстрілів на цій ділянці фронту припала на Зайцеве”, - повідомив Лисенко.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 35 ворожих обстрілів, зокрема 13 – з важкого озброєння, підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-