Бойовики знову обстріляли спостережний пост СЦКК в Авдіївці

Бойовики знову обстріляли спостережний пост СЦКК в Авдіївці

Укрінформ
Сьогодні, 3 березня, увечері бойовики під час обстрілу Авдіївки з танка влучили в будинок, де розташований пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК).

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Сьогодні о 17.10 три танкові снаряди влучили у той самий будинок, де знаходиться спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Також у цій будівлі розташовано камеру відеоспостереження СММ ОБСЄ. Спостерігача посту евакуйовано, інформація про наслідки обстрілу встановлюється", - сказано в повідомленні.

Як зазначає прес-центр штабу АТО, незважаючи на домовленості, досягнуті у ході зустрічі Тристоронньої контактної групи від 15 лютого та 1 березня, незаконні збройні формування ОРДО вдруге поспіль здійснили обстріл житлових кварталів населеного пункту Авдіївка із застосуванням важкого озброєння. Під час цього обстрілу і влучили в спостережний пункт СЦКК.

Як повідомляв Укрінформ, незаконні збройні формування на Донбасі свідомо обстрілювали у четвер, 2 березня, будівлю, де розташований спостережний пост української сторони СЦКК. Тоді під час обстрілу населеного пункту Авдіївка з боку НЗФ ОРДО дев'ять танкових снарядів влучили безпосередньо в цю будівлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-