Аваков показав, як тітушки напали на учасників блокади Донбасу

Аваков показав, як тітушки напали на учасників блокади Донбасу

Відео
Укрінформ
Нацполіції довелося втрутитися за фактом приїзду на місце блокади на Донбасі "гостей в хірургічних масках" та організованої там бійки.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Facebook, опублікувавши відео штурму "редуту" учасників блокади в Кривому Торці.

"Велике прохання до блокуючих поїздів, деблокадників, контрблокадників і просто аферистів – кінчайте розігрувати спектаклі. Наймати титушек і бійців з обох сторін. Застосовувати зброю і бензопили", – написав він.

Аваков підкреслив, що "вирішити весь цей розгардіяш", до якого підключилися терористи "ДНР", можна лише в межах законних дій.

"Кабмін повинен невідкладно прийняти постанову, яка регулює порядок товарообміну з окупованими територіями. Сподіваюся, міністри на засіданні Кабміну підтримають цю необхідність. Я наполягаю на повну заборону товарообміну, крім товарів "критичного імпорту", які забезпечують нашу металургію та енергетику", – підкреслив глава МВС.

На думку міністра, Кабмін повинен доручити Мінпаливенерго в короткий термін подати програму диверсифікації паливної компоненти у рамках енергобалансу країни і знизити до мінімуму залежність від вугілля антрацитових, що поставляються з окупованої території і Росії.

"АТЦ (Антитерористичний центр), який керує всіма операціями в зоні АТО, повинен прийняти рішення про порядок контролю над товаропотоком, на підставі постанови КМ, а також механізмом його контролю, в тому числі і з боку громадських організацій і політичних партій, якщо є резонанс", – додав Аваков.

Раніше повідомлялося, що поліція Донецької області затримала 37 осіб за напад на "редут" учасників блокади, які перекрили залізницю в районі станції Кривий Торець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-