Спецпідрозділ КОРД виводять з Авдіївки

Спецпідрозділ КОРД виводять з Авдіївки

Фото
Укрінформ
У Донецькій області бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації.

Про це інформує прес-служба обласного управління Нацполіції.

"Бійці спецпідрозділу КОРД, які несли посилену службу в Авдіївці, повертаються до місця постійної дислокації... Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоби не лише попередити факти мародерства та інших правопорушень, але й миттєво прийти на допомогу людям у разі необхідності", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що в результаті останніх обстрілів бойовиків на четверо діб, до вчора, мешканці міста залишалися без електрики. За розпорядженням глави поліції Донеччини у неділю, 26 лютого, для забезпечення безпеки і надання допомоги мирним жителям до Авдіївки було спрямовано загін із числа співробітників КОРД.

Зараз електропостачання в Авдіївці відновлено, працюють 4 школи з 5. Спецназівці повертаються до місця своєї постійної дислокації, й у разі потреби готові відправитися в найкоротші терміни в будь-яку точку області. Під особливою увагою - населені пункти на лінії розмежування.

У поліції нагадали, що в Авдіївці продовжують працювати пункти поліції, де можна отримати всю необхідну допомогу, також безперебійно працює спецлінія поліції Донеччини "102", куди мирні жителі можуть звертатися по допомогу цілодобово.

З 29 січня, від початку загострення ситуації в Авдіївці, в результаті обстрілу терористів загинули 5 мирних жителів, поранення отримали більше 10 чоловік. Понад 370 будівель були пошкоджені, констатували правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-