Подробиці обстрілу Авдіївки: поранені двоє підлітків

Подробиці обстрілу Авдіївки: поранені двоє підлітків

Оновлено
Укрінформ
Нацполіція в Донецькій області розповіла про подробиці обстрілу бойовиками Авдіївки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

«Сьогодні близько 17 години бойовики знову вдарили по будинках мирних жителів. Снаряди влучили в багатоповерховий будинок, зруйновані два поверхи. Постраждали два юнака 1997 і 2002 років народження.... Постраждалим хлопцям 19 і 14 років, які є братами, надається медична допомога. У них забої та переломи», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що в результаті обстрілу з боку окупованої території руйнувань зазнав багатоповерховий будинок, розташований у кварталі Ювілейному, 8. Снаряд влучив на 2-й поверх, в результаті повністю зруйновані 2 та 3 поверхи, а на першому виникла пожежа. Поранені доставлені в лікарню.

На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Інформація про постраждалих і їх стан уточнюється.

Станом на 18.20 надійшло повідомлення про пряме влучення в 14-й поверх багатоповерхівки по вул. Грушевського, 81. Снаряд влучив в торець будинку.

“Авдіївка. Бойовики почали обстріл міста. Під вогнем стара частина і центр. Вже є попадання у будівлі. Квартал Ювілейний, пожежа в житловому будинку. Отримали поранення двоє мирних жителів. Інформація про постраждалих уточнюється", - йдеться у повідомленні начальника ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна у соцмережі Facebook. 

Також голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пише у Facebook: «Продовжується обстріл #Авдіївка. Один із снарядів влучив у 9-триповерховий будинок. Пошкоджено дві квартири на другому поверсі. Осколками поранено двох підлітків. їх доставлено до лікарні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-