В Авдіївці під час обстрілу багатоповерхівок чоловік закрив собою дітей

В Авдіївці під час обстрілу багатоповерхівок чоловік закрив собою дітей

Укрінформ
В Авдіївці під час обстрілу бойовиками багатоповерхівок у центрі міста чоловік прикрив собою дітей, але сам отримав поранення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

«Мужчина, про якого писав раніше, на щастя, отримав незначне поранення ноги. Коли пролунали вибухи, він прикрив собою дітей. А потім кинувся до пораненого в голову сусіда, який упав поруч. Викликав швидку і поїхав із ним до лікарні. А вже у лікарні виявилося, що сам також поранений. На щастя, легко», - написав Жебрівський.

У попередньому своєму пості на Facebook він описав наслідки вечірнього обстрілу в четвер бойовиками житлового центру Авдіївки.

«Один снаряд потрапив у будинок на вул. Гагаріна. Снаряд пробив перекриття 5 і 4 поверхів, і все це обвалилось на третій поверх. Але, дивом, плити склались як картковий будиночок. І під цією порожниною Господь урятував трьох осіб - двох мужчин і одну жінку. Рятувальники їх уже звільнили з-під завалів», - написав Жебрівський. При цьому він додав: «На жаль, отримав поранення осколком у голову мешканець міста 1973 р.н. Швидка забрала його в лікарню, але рана виявилась несумісною із життям, і він помер у лікарні. За попередніми даними, є небезпека зміщення фасадних плит у будинку. Загалом у цьому будинку пошкоджено 5 квартир».

Також губернатор розповів, що в іншому будинку, на цій же вулиці Гагаріна, снаряд потрапив у квартиру на 4 поверсі, вибухом було розірвано систему опалення, і гаряча вода під тиском вирвалась у квартиру. В результаті значні опіки отримав 76-річний мешканець квартири, швидка відвезла його в опіковий центр міста Дніпро.

«Ще один снаряд залетів через вікно у магазин на першому поверсі іншого будинку по вул. Гагаріна. Снаряд перелетів через зал і влучив у стіну. У той час в торговому залі було 4 дівчини, але, на превелике щастя, ніхто з них не постраждав», - констатував Жебрівський, додавши, що до лікарні повезли ще одного пораненого мужчину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-