Жебрівський розповів про руйнування і постраждалих в Авдіївці

Жебрівський розповів про руйнування і постраждалих в Авдіївці

Укрінформ
Від терористичного обстрілу Авдіївки одна людина загинула і троє отримали поранення.

Про це у Фейсбуці пише голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

"Рашисти знову обстріляли Авдіївку. Стріляли із артилерії великого калібру орієнтовно о 18:20. Один снаряд потрапив у будинок на вул. Гагаріна 1. Снаряд пробив перекриття 5 і 4 поверхів і усе це обвалилось на третій поверх. Але дивом плити склались як картковий будиночок. І під цією порожниною Господь врятував трьох осіб - 2 мужчин і одну жінку. Рятувальники їх вже звільнили з-під завалів", - пише він.

Як він зазначає, отримав поранення осколком у голову мешканець міста 1973 р.н. Швидка забрала його в лікарню, але рана виявилась несумісною із життям і він помер у лікарні.

За попередніми даними, є небезпека зміщення фасадних плит у будинку. Загалом у цьому будинку пошкоджено 5 квартир.

В іншому будинку, на цій же вулиці Гагаріна, снаряд потрапив у квартиру на 4 поверсі. Вибухом розірвало систему опалення, гаряча вода під тиском вирвалась на квартиру. В результаті значні опіки отримав 76-річний мешканець квартири. Швидка уже повезла його опіковий центр Дніпропетровська. Ще один снаряд залетів через вікно у магазин на першому поверсі у бунику по вул Гагаріна 12. Снаряд перелетів через зал і влучив у стіну. У той час в торговому залі було 4 дівчини, але, на щастя, ніхто із них не постраждав.

"У ці хвилини швидка везе із приватного сектору в Старій Авдіївці ще одну поранену людину. Інформація про її стан уточнюється", - зазначив Жебрівський.

Нагадаємо, ввечері 16 лютого бойовики з важкої артилерії обстріляли жилий сектор Авдіївки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-