В Авдіївці майже 90% телеканалів російські і терористів

В Авдіївці майже 90% телеканалів російські і терористів "ДНР" - Аброськін

Укрінформ
У прифронтовій Авдіївці нині майже 90% трансльованих у місті телеканалів російські і терористів "ДНР", тому поліція займається також інформаційною роботою.

Про це повідомляє відділі комунікації поліції Донецької області.

"Окрім безпосередньої роботи і надання допомоги людям правоохоронці проводять інформування населення. Генерал Аброськін (начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області - ред.) зазначив, що поліція була змушена займатися інформаційною роботою, тому що майже 90% телеканалів і радіо - це російські канали і канали квазіреспубліки "ДНР", які подають перекручену інформацію і просто зомбують людей", - йдеться в повідомленні.

За словами Аброськіна, в Авдіївці зараз "інформаційний голод", тому для населення міста випустили спецвипуск газети з викладом достовірної інформації. "Ми видали спецвипуск газети спеціально для жителів Авдіївки, щоб люди мали об'єктивну і повну інформацію про ситуацію в місті, про те, куди можна звернутися по допомогу, щоб розуміли, що тут відбувається", - зазначив Аброськін, додавши, що вже готується друге спецвидання для авдіївців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-