З Авдіївки евакуювали 298 людей, з них майже половина - діти

З Авдіївки евакуювали 298 людей, з них майже половина - діти

Укрінформ
З міста Авдіївка, яке піддається інтенсивним обстрілам з боку бойовиків, наразі евакуювали 298 людей, з яких 42 особи похилого віку та 135 дітей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 7 год. 7 лютого з м. Авдіївка евакуйовано 298 осіб (з них 42 особи похилого віку та 135 дітей), за добу - 8 осіб (з них 4 дитини). Розроблено детальний план евакуації населення міста, відпрацьовані питання щодо масової евакуації людей», - йдеться у повідомленні.

Усього до аварійно відновлювальних робіт залучено 198 осіб та 49 од. тех., у тому числі: від ДСНС 129 осіб та 37 од. тех., від Нацполіції 44 особи та 7 од. тех., від комунальних служб міста 25 осіб та 5 од. тех.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії 110 кВ поблизу м. Авдіївка, що призвело до припинення електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

31 січня пошкоджено залізничну колію сполученням Авдіївка - Очеретино. 5 лютого піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС у Донецькій області обстежено прилеглу територію по лінії ЛЕП та аварійними бригадами паливно-енергетичної компанії електропостачання відновлено.

6 лютого теплопостачання, водопостачання та електропостачання м. Авдіївка відновлено та здійснюється у штатному режимі. Відновлено роботу 5 загальноосвітніх шкіл та 4 дошкільних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-