ІС: під Ясинуватою помічено п'ять

ІС: під Ясинуватою помічено п'ять "Гвоздик", під Пісками - «блукаючий» танк

Укрінформ
В районі Ясинуватої біля Авдіївки в лісо-парковому масиві зафіксовані артилерійські позиції окупантів - п'ять установок 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика".

Про це повідомляється у зведенні групи "Інформаційний Спротив" (ІС), опублікованому на сторінці її координатора, нардепа Дмитра Тимчука у Facebook.

"В районі н. п. Ясинувата, північніше 103-го кварталу в лісо-парковому масиві зафіксовані артилерійські позиції окупантів (122-мм САУ 2С1 "Гвоздика", 5 установок)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, південніше Верхньокальміуського водосховища перекидали мотострілковий підрозділ окупантів - 5 од. БМП-2, 2 од. БТР-80 і 4 вантажівки (Урали) по Кільцевій. Перекидання велося з боку Макіївки на північний захід, у бік Ясинуватської розв'язки, повідомили в ІС.

Також, за словами Тимчука, у районі Пісків на захід від Донецька вчора знову був помічений "блукаючий" танк бойовиків, що маневрував під прикриттям вогню батареї 82-мм мінометів.

"Активно обстрілювалися противником ділянки на північний захід і на захід від Донецька (у районі н.п. Піски знову зафіксовано "блукаючий" танк окупантів, маневрує під прикриттям вогню батареї 82-мм мінометів), на південний схід від Невельського - удари 122-мм артилерії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі Донецького аеропорту група бойовиків намагалася з нейтральної смуги в районі Спартака обстрілювати з ручних гранатометів передові позиції сил АТО, проте була відігнана вогнем стрілецького озброєння, зазначається у зведенні.

Було також завдано ударів зі 120-мм мінометів по району Опитного, додали в ІС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-