Для ремонту в Авдіївці потрібне стале припинення вогню - Порошенко

Для ремонту в Авдіївці потрібне стале припинення вогню - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко наголошує на тому, що для початку відновлювальних робіт в Авдіївці потрібно забезпечити стале припинення вогню.

Про це він заявив на нараді з силовиками, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ми сьогодні проводимо весь комплекс зусиль для того, щоб відновити енергопостачання, ремонтні бригади за доповіддю голови ОДА готові, і як тільки буде можливість, після припинення вогню, вони виїдуть для проведення робіт з відновлення енергопостачання», - підкреслив він.

За словами Порошенка, вжити всі заходи для того, щоб забезпечити теплом 153 багатоквартирні будинки та 3,5 тис. приватних будинків.

«На моє доручення військові розгорнули все – починаючи від зимових наметів, закінчуючи військово-польовими кухнями. Уряд забезпечив  генераторами», - сказав Президент та додав, що створені всі умови для забезпечення автобусами та добровільної евакуації населення.

Глава держави підкреслив, що тримає на контролі розвиток гуманітарної ситуації в районі Авдіївки: «Вночі я отримав доповідь керівника урядової надзвичайної комісії, вночі ми координували діяльність через голову обласної державної адміністрації Павла Жебрівського».

Президент зазначив, що для початку відновлювальних робіт потрібно забезпечити стале припинення вогню. Всього в Авдіївку подавалась електроенергія по чотирьом лініям електропередачі, дві з них були пошкоджені раніше, а впродовж останніх бойових дій – дві лінії, що залишились, були пошкоджені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-