Втрати бойовиків під Авдіївкою: 15 убитих і 24 поранених - ГУР

Втрати бойовиків під Авдіївкою: 15 убитих і 24 поранених - ГУР

Укрінформ
За минулу добу внаслідок загострення бойових дій у районі промислової зони Авдіївки 15 військовослужбовців окупаційних військ було ліквідовано, 24 - поранено.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook. 

"З 29 січня ц.р. відмічається загострення ситуації в районі промислової зони Авдіївка. Внаслідок ударів у відповідь сил АТО втрати противника склали: вбито - 15 (14 - зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), один - зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ); поранено - 24 (11 - зі складу 11 окремого мотострілецького полку)", - йдеться в повідомленні. 

В ГУР також підтверджують, що один з убитих був військовий злочинець з позивним "Грек".

"Серед убитих зі складу 11 окремого мотострілецького полку в ході бойових дій в районі промислової зони Авдіївка - військовий злочинець командир стрілецького батальйону Балакай Іван Андрійович (позивний "Грек")", - підтверджують у ГУР.

У прес-центрі також зазначають, що, зважаючи на значні втрати серед особового складу 11 окремого мотострілецького полку, командування полку здійснює навмисне приховування інформації з метою недопущення зниження морально-психологічного стану у підпорядкованих підрозділах окупаційних військ.

За інформацією ГУР, обстановка в районі проведення АТО залишалась напруженою та характеризувалась здійсненням противником провокаційних та демонстраційних обстрілів позицій підрозділів сил АТО із застосуванням артилерії, мінометів та стрілецької зброї (у тому числі снайперських груп) з найбільшою інтенсивністю на Донецькому напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили обстріли з усього наявного в них озброєння по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 56 обстрілів. Внаслідок цих дій 5 українських військових загинуло, 9 - поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-