У Краматорську судитимуть злодія-рецидивіста, що

У Краматорську судитимуть злодія-рецидивіста, що "служив" у бойовиків

Укрінформ
У Краматорську 53-річному злодію-бойовику повідомлено про підозру у скоєнні трьох фактів крадіжок та причетності до незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області в суботу.

"53-річному чоловіку, який у грудні минулого року застряг у гратах квартири, яку намагався обікрасти, повідомлено про підозру у скоєнні трьох фактів крадіжок та причетності до незаконних збройних формувань", - йдеться  у повідомленні.

Зазначається, що інцидент відбувся 15 грудня – тоді краматорські правоохоронці затримали неодноразово засудженого чоловіка, який застряг у віконній решітці квартири, в яку проник. 

"Краматорчанин пробрався до оселі своєї знайомої, знаючи, що вона знаходиться на лікуванні в медичному закладі. З «полону» його довелось визволяти рятувальникам. Чоловік має не одну судимість за різні види злочинів – від крадіжок до розбою, у місцях позбавлення волі провів не один десяток років", - пояснюють у відомстві.

Поліцейські, маючи оперативну інформацію, відразу стали перевіряти його на причетність до скоєння низки квартирних крадіжок у Краматорську. Дані підтвердилися – поліцейські довели скоєння чоловіком трьох крадіжок.

"Крім того, з’ясувалося, що у 2014 році він вступив до лав бойовиків та місяць здійснював контрольно-перепускний режим на блокпості, розташованому неподалік від перехрестя вул. Совхозної та вул. О.Тихого мікрорайону «Станкострой». Чоловік пішов до терористів з надією заробити грошей та отримати притулок – бо на той час не мав постійного місця проживання", - йдеться у повідомленні.

Неодноразово судимому краматорчанину було повідомлено про підозру за декількома статтями Кримінального кодексу - ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч.3 ст. 185 (Крадіжка) та ч.2 ст.260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-