Жителі окупованої Донеччини скаржаться на мародерство військових РФ

Жителі окупованої Донеччини скаржаться на мародерство військових РФ

Укрінформ
Жителі окупованої частини Донеччини звинувачують російських військовослужбовців у пограбуванні продуктового магазину на місцевому ринку.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook. 

"Місцеві мешканці н. п. Безіменне звинувачують військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти з числа громадян РФ у крадіжках та незаконному заволодінні майном. Зокрема, у пограбуванні в ніч проти 24 січня 2017 року продуктового магазину на місцевому ринку", - йдеться в повідомленні.

В ГУР також зазначають, що військовослужбовці 9 окремого штурмового полку морської піхоти з числа громадян РФ проявляють зневагу до військовослужбовців зі складу місцевих мешканців. Зростає кількість випадків несанкціонованої конфіскації транспортних засобів та інших матеріальних засобів росіянами з метою власного збагачення. Серед особового складу 9 окремого штурмового полку морської піхоти зростає кількість сутичок з мотивів національної ворожнечі.

За інформацією розвідки, незважаючи на особливі заходи російської окупаційної влади, спрямовані на профілактику протиправної діяльності, продовжує зростати кількість злочинів, скоєних військовослужбовцями, в тому числі громадянами РФ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-