Бойовики обстріляли Красногорівку з

Бойовики обстріляли Красногорівку з "Градів"

Фото
Укрінформ
У ніч на 28 серпня бойовики обстріляли Красногорівку з переносних реактивних пускових установок "Град-П". Постраждалих серед мирного населення немає.

Про це заявив прес-офіцер української сторони спільного центру з контролю та координації (СЦКК) Вадим Бакай, повідомляє штаб АТО.

"Вчора з 02.15 ночі до 05.40 ранку у Красногорівці розривалися артилерійські та мінометні боєприпаси. Вогонь по житлових кварталах міста бойовики незаконних збройних формувань ОРДО вели з напрямку населеного пункту Старомихайлівка. Окрім 82-мм мін сюди прилетіли й 122-мм реактивні снаряди, випущені з переносних реактивних пускових установок "Град-П", руйнівна сила яких досить потужна", - йдеться у повідомленні.

Бакай зазначив, що по вулиці Чапаєва від розривів реактивних снарядів постраждали два будинки, паркани навколо них та прилегла територія.

"А п'ять подвір'їв по вулиці Чайковського отримали "гостинці" калібром 82 мм. Розриви мінометних мін тут пошкодили господарську будівлю, присадибні ділянки та дорожнє покриття вулиці", - повідомив прес-офіцер.

Постраждалих серед мирного населення Красногорівки немає.

Всі ці випадки порушення режиму припинення вогню та використання бойовиками НЗФ ОРДО заборонених Мінськими домовленостями видів озброєння військовослужбовці української сторони СЦКК ретельно задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-