У розвідці сказали, де засіли групи ворожих снайперів

У розвідці сказали, де засіли групи ворожих снайперів

Укрінформ
У районах Новоолександрівки та Новотроїцького була помічена діяльність снайперів бойовиків.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони у Facebook.

"У районах Новоолександрівки та Новотроїцького відмічено діяльність снайперських груп противника", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, на тимчасово окупованих територіях сходу України противник продовжує порушувати Мінські домовленості та здійснює вогневий вплив на об’єкти сил АТО із застосуванням забороненого озброєння.

В ніч на 24 серпня артилерійськими підрозділами окремої артилерійської бригади (Красний Луч), 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснено скоординований вогневий вплив на сили АТО на Сєверодонецькому та Слов’янському напрямках.

Також українська розвідка встановила, що з населеного пункту Стаханов (Кадіївка — ред.) у напрямку Ірміно переміщено до двох мотострілецьких рот “6-го окремого мотострілецького полку” з місцем дислокації у Стаханові (Кадіївці — ред.) “другого армійського корпусу”.

"До вищого ступеня бойової готовності (з метою перевірки) заплановано приведення підрозділів “3-ї окремої мотострілецької бригади” з місцем дислокації у Горлівці “першого армійського корпусу” з подальшим висуванням до визначених районів“, — зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-