Прикордонники взяли бойовика, який служив на блок-постах в Слов’янську

Прикордонники взяли бойовика, який служив на блок-постах в Слов’янську

Укрінформ
У Донецькій області прикордонники затримали чоловіка, який у 2014 році ніс службу на блокпостах незаконних збройних формувань в центрі Слов’янська.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби. 

"В Донецькій області у ході спільних заходів співробітників Держприкордонслужби та Нацполіції був затриманий чоловік, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Інформацію про нього отримали оперативні співробітники прикордонного відомства, здійснюючи заходи з протидії діяльності диверсійних груп противника, в тому числі по вербуванню місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

У ході проведення перевірочних заходів з’ясувалося, що даний громадянин в період з квітня по липень 2014 року "приймав участь в заворушеннях в Слов’янську та ніс службу на блокпостах незаконних збройних формувань в центрі міста".

Наразі затриманого передали представникам Національної поліції в Донецькій області та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.260 КК України (Створення непередбачених законом воєнізованих збройних формувань).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-