Штаб: 61 обстріл за добу – бойовики двічі штурмували сили АТО під Мар’їнкою

Штаб: 61 обстріл за добу – бойовики двічі штурмували сили АТО під Мар’їнкою

Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах cил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Зокрема, 29 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 27 на Донецькому та 5 на Луганському напрямках. Під Талаківкою на Маріупольському напрямку ворог застосував 122 мм артилерію та 120 мм міномети. Крім цього, використовував 120 мм міномети поблизу Водяного і Красногорівки.», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Мар’їнці ДРГ противника двічі намагалися захопити опорні пункти ЗСУ.

«О 19:07 близько 30 окупантів під прикриттям прицільного вогню підійшли на коротку відстань до позицій наших військ. У відповідь українські захисники застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Зазнавши втрат ворог відступив. Згодом, о 19.20 ще одна спроба російських окупаційних військ підступно атакувати укріплення Сил АТО під Мар’їнкою також закінчилась для них поразкою. Крім цього, на Приазов’ї противник вів вогонь з 82 мм мінометів, БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів», - повідомляє штаб.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці, де ворог бив по українських захисниках із 122 мм самохідних установок, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Також, вчора близько 17.10 в Авдіївці ДРГ противника кількістю до 8 осіб намагалася штурмувати спостережний пост ЗСУ. Українські бійці вступили у вогневий контакт з диверсантами та завдавши їм втрат змусили відступити.

Крім цього, 120 мм міномети ворог застосував під Троїцьким, 82 мм міномети - в Опитному та Невельському, а гранатомети - в Новгородському та Луганському.

На Луганщині противник вів вогонь з різних видів зброї по наших укріпленнях у Новотошківському, Золотому, Новозванівці, Новоолександрівці та Лопаскиному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-