Під Авдіївкою бойовикам

Під Авдіївкою бойовикам "допоможе воювати" загороджувальний загін з РФ - Лисенко

Укрінформ
Через відчутні втрати і низький морально-психологічний стан бойовиків у район Авдіївської промзони прибув підрозділ російської національної гвардії, який виконуватиме функцію загороджувального загону.

Про це на брифінгу в понеділок заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом минулої доби 3 окупантів загинули, 7 - отримали поранення", - сказав Лисенко.

Він уточнив, що загинули бойовики зі складу так званих «11-го полку» (Макіївка), «9-го полку» (Новоазовськ) та «3-ї бригади» (Горлівка) російсько-окупаційних  військ.

За словами Лисенка, найбільших втрат зазнали загони противника, які ведуть бойові дії в Авдіївській промзоні.

"Саме тому, за інформацією розвідки, в район Авдіївської промзони прибув підрозділ російської Національної гвардії, який виконуватиме функцію загороджувального загону", - повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО.

Відповідаючи на запитання журналістів, Лисенко зазначив, що морально-психологічний стан бойовиків, яких женуть в атаку або в складі диверсійних груп змушують іти вперед, дуже низький, бо вони, як правило, потрапляють під вогонь наших Збройних сил.

"Люди не хочуть іти вперед, але в  них є наказ, і для того, щоб його якось виконати і під загрозою смерті людей зупинити, з території Російської Федерації було передислоковано загін нацгвардії. Раніше цю функцію виконували загони внутрішніх військ МВС Росії.Така практика вже неодноразово застосовувалась російським командуванням", - констатував Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-