Бойовики з Горлівки обстріляли контрольний пункт

Бойовики з Горлівки обстріляли контрольний пункт "Майорськ"

Укрінформ
Минулої доби НЗФ з міста Горлівка двічі обстріляли контрольний пост "Майорськ", де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та Збройних Сил України.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби.

"Минулої доби незаконні збройні формування з н.п. Горлівка двічі обстріляли контрольний пост "Майорськ", де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Обстріли здійснені зі 120-мм та 82-мм мінометів та АГС. Міни розірвались безпосередньо біля КП. Постраждалих немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали", - йдеться у повідомленні.

Учора ввечері через обстріли КПВВ "Станиця Луганська" зі стрілецької зброї та ГП-25 з боку гори Князя Ігоря, що на непідконтрольній Україні території, та з метою недопущення втрат серед мирних жителів і персоналу, Держприкордонслужби було прийнято рішення про їх переміщення в укриття та тимчасове припинення роботи контрольного пункту. Наразі КПВВ "Станиця Луганська" працює в штатному режимі.

За минулу добу в зоні АТО прикордонний наряд Луганського загону в районі н.п. Красний Деркул виявив проліт 2 БПЛА. Взаємодіючий підрозділ ПС ЗСУ - поінформовано.

Крім того, на контрольному посту "Майорськ" військовослужбовці затримали автомобіль з вантажем свіжої риби та раків загальною вагою 160 кг. Вантаж на понад 7,5 тисячі грн громадянин перевозив в об'їзд КПВВ «Зайцеве» до неконтрольованої території. Транспортний засіб передано зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-