Терористи обстріляли з артилерії житлові квартали Торецька

Терористи обстріляли з артилерії житлові квартали Торецька

Фото
Укрінформ
У Донецькій області бойовики з артилерії обстріляли селище Кірово у місті Торецьку, внаслідок чого було пошкоджено будинки мирних громадян і газову трубу малого тиску. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Терористичний акт».

Про це повідомив Торецьккий відділ Національної поліції.

«Артобстріл розпочався сьогодні о 03.00 годині ночі. Заздалегідь встановлено, що постраждалих і загиблих серед мирних жителів немає. Пошкодження отримали три будинки по вул. Р.Люксембург селища Кірово - пошкоджено обгородження, дахи, сайдинг будівель, вибито вікна», - сказано у повідомленні.

Також відмічено, що під час артобстрілу осколками пошкоджено газову трубу малого тиску без займання. Але були прийняті заходи до ліквідації й локалізації пошкодження газової мережі.

У поліції констатували, що на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці документують усі факти пошкоджень і надають необхідну допомогу жителям.

Відомості за цим фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-