На Донеччині спіймали вбивцю військовослужбовця. Йому світить до 15 років

На Донеччині спіймали вбивцю військовослужбовця. Йому світить до 15 років

Укрінформ
У Донецькій області співробітники поліції затримали чоловіка, який вбив військовослужбовця Збройних сил України та розчленував його тіло. 

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції України. 

"Розслідування цієї справи почалося тиждень тому, 17 червня, коли поблизу терикону під Торецьком було виявлено поліетиленові мішки з людськими останками. Слідчо-оперативна група поліції працювала на місці події кілька годин. Поліцейські оглядали кожен сантиметр території навколо. За фактом виявлення понівеченого тіла Торецьким відділенням поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, район, де було знайдено труп, впритул наближений до окупованої території та прострілюється бойовиками з різних озброєнь. Найближчий населений пункт – в кількох кілометрах. Навколо – лише позиції військових, тому шукати інформацію про особу загиблого чоловіка поліцейські почали з військових підрозділів.

"За підтримки військової комендатури та військової прокуратури Донецького гарнізону оперативники встановили, що вбитий – 31-річний житель Ужгорода. Зник напередодні ввечері, не повернувся з наряду і не вийшов на зв'язок зі своїми командирами. Товариші по службі впізнали його останки. У рамках досудового розслідування всі вони були допитані слідчими поліції", -  повідомили в прес-службі.

Зазначається, що під час комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили чоловіка, який останнім бачив загиблого, - це був 33-річний житель Одеської області, раніше судимий за крадіжку та скоєння ДТП. Серед його речей було виявлено ножі та одяг зі слідами крові. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Наразі триває досудове розслідування, підозрюваний дає свідчення. Зловмисник показав місце, де скоїв вбивство, і в деталях розповів про події тієї ночі.

Підозрюваного заарештовано. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-