Нацгвардійця-шпигуна судять заочно

Нацгвардійця-шпигуна судять заочно

Укрінформ
Генеральна прокуратура України почала процедуру заочного засудження українського громадянина, який підозрюється у сприянні діяльності терористичної організації "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Генеральною прокуратурою України розпочато процедуру заочного засудження громадянина України, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації)", - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний громадянин, будучи військовослужбовцем Національної гвардії МВС України, у період проведення антитерористичної операції на території Донецької області сприяв діяльності учасників терористичної організації "ДНР"» шляхом надання інформації щодо дислокації, чисельності та озброєння військових підрозділів держави.

Шевченківський районний суд м. Києва задовольнив відповідне клопотання органу досудового розслідування, погоджене з прокурором, та надав дозвіл на здійснення стосовно підозрюваного спеціального досудового розслідування в цьому кримінальному провадженні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-