Бойовики поцілили снарядом у школу - ОБСЄ

Бойовики поцілили снарядом у школу - ОБСЄ

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) у Красногорівці Донецької області зафіксувала пряме влучення в стіну школи снаряда калібром 125 мм з боку бойовиків.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила асистент відділу по роботі з пресою і публічною інформацією  Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) Марія Алексевич, надавши  звіт і новини про діяльність місії від 18-19 червня 2016 року. 

«У підконтрольному уряду м.Красногорівка (21 км на захід від Донецька) СММ зафіксувала пошкодження у результаті обстрілу. Спостерігачі бачили пряме влучення у східну стіну школи № 5 на висоті 6-7 метрів від землі (перший поверх будівлі). У приміщенні школи СММ бачила ще три місця ударів на цьому самому поверсі і виявила фрагменти снаряда калібром 125 мм», - йдеться у звіті.

Також зазначається, що «в іншому місці спостерігачі бачили пошкоджену східну частину даху чотириповерхового житлового будинку і виявили фрагменти снаряда калібром 125 мм; у третьому місці місія бачила пошкоджену стелю квартири на четвертому поверсі житлового будинку».

У звіті наголошується, що «за оцінкою СММ, пошкодження у всіх місцях виникли внаслідок влучення снарядів калібром 125 мм, які були випущені зі східного напряму».

Також спостерігачі ОБСЄ додали, що в жодному з місць, які СММ відвідала у Красногорівці, повідомлень про жертви або потерпілих не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-