Данія готова сприяти антикорупційній програмі в Україні – МЗС Данії

Данія готова сприяти антикорупційній програмі в Україні – МЗС Данії

Укрінформ
Данія продовжуватиме підтримувати Україну, вітає вже досягнуті успіхи та готова долучитися до програми боротьби з корупцією в Україні.

Про це заявив глава МЗС Данії Андерс Самуельсен на відкритті Конференції з питань реформ в Україні в Лондоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Данія і надалі допомагатиме підтримувати зусилля України, допомагатиме українському урядові, буде робити це на двосторонньому рівні, підсилюючи нашу фінансову підтримку, і робитиме це через Європейський союз та готова брати участь у антикорупційні програмі», - заявив Андерс Самуельсен.

За його словами, сьогоднішня конференція відбувається на тлі двох великих досягнень для України: українські громадяни отримали безвізовий режим і незабаром набере чинності на постійній основі Угода щодо асоціації з ЄС. 

Читайте також: Гройсман запевняє, що в Україні розпочалася тотальна боротьба з корупцією

«Для України дорога до Європи ніколи не була легкою, але європейські прагнення українського народу були чіткими з самого початку. Багато чого було досягнуто з 2014 року і слід віддати належне українському уряду за ці досягнення проти російської агресії», - сказав Самуельсен.

Він також наголосив, що успіх вимагає постійних реформ і тому Україна має докладати максимальних зусиль, аби процес реформування продовжувався у всіх сферах.

Як повідомлялося, сьогодні розпочався візит української делегації на чолі з Прем’єр-міністром до Великої Британії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-