Трамп прибув до Польщі

Трамп прибув до Польщі

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у середу ввечері прибув до Польщі.

У варшавському аеропорту імені Шопена його разом з дружиною Меланією та донькою Іванкою зустрічав глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський та міністр канцелярії президента РП Кшиштоф Щерський, передає власний кореспондент Укрінформу.

Після короткої процедури вітання Трамп президентським кортежем відбув до готелю Marriott, де традиційно зупиняються американські лідери під час візитів до Варшави.

Читайте також: Росія попри санкції завезла до окупованого Криму турбіни Siemens - ЗМІ

У четвер вранці глава Білого Дому зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а після цього відбудуться польсько-американські розмови під керівництвом обох президентів.

Згодом Трамп зустрінеться з 12-ма президентами, які прибудуть на саміт “Трьох морів” до Польщі. Після інавгураційної панелі саміту, в якій Трамп візьме участь, заплановані його переговори з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

На завершення візиту Трамп виголосить промову на площі Красінських біля пам’ятника героям Варшавського повстання. Після цього, американська делегація вирушить до Гамбурга, де 7-8 липня відбудеться саміт G20.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-