Поліція виламала двері в штаб Навального в Новосибірську: троє затриманих

Поліція виламала двері в штаб Навального в Новосибірську: троє затриманих

Укрінформ
Співробітники правоохоронних органів, що блокували рано вранці в середу штаб Навального в Новосибірську, затримали трьох людей.

Про це повідомляє «Медуза».

Як повідомив координатор штабу Сергій Бойко, двоє із затриманих - волонтери.

Бойко також підтвердив, що поліцейські увійшли всередину приміщення, де розташовано штаб. За словами координатора, до крильця підігнали автобус, з якого «в штаб заносили великі чорні пластикові мішки невідомо з чим».

Читайте також: Штаб Навального у Краснодарі розгромили "загони Путіна"

Як повідомив керівник місцевого відділення «Партії прогресу» Андрій Гладченко, співробітники поліції виламали двері в приміщення, де знаходиться штаб.

Раніше співробітники поліції заявили, що отримали анонімний дзвінок про закладену бомбу, і під цим приводом наказали волонтерам залишити штаб, повідомив Гладченко.

Вранці 5 липня співробітники правоохоронних органів блокували штаб Олексія Навального в Новосибірську через підозри в незаконній агітації. Напередодні в штаб з друкарні доставили наклад газети на підтримку Навального. Частина тиражу була вилучена.

Олексій Навальний відкриває штаби по всій Росії в рамках програми з висунення в президенти Росії. ЦВК водночас вважає, що у Навального немає права балотуватися в президенти через умовну судимість за тяжкою статтею.

Фото з ФБ Сергія Бойка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-