Трамп може запропонувати Путіну послаблення санкцій – The Guardian

Трамп може запропонувати Путіну послаблення санкцій – The Guardian

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп віддав розпорядження персоналу адміністрації підготувати пропозиції щодо послаблення санкцій проти Росії перед його запланованою зустріччю з Путіним.

Про це повідомило британське видання The Guardian із посиланням на два джерела, обізнані з процесом підготовки зустрічі.

"Дональд Трамп сказав помічникам у Білому домі підготувати можливі поступки, які будуть запропоновані в якості предмету торгу під час його запланованої зустрічі наступного тижня з Володимиром Путіним", - зазначається в публікації.

Зокрема, завдання було поставлено персоналу Ради національної безпеки, яке полягало в тому, щоб сформулювати пропозиції, включаючи повернення двох дипломатичних установ, які були конфісковані у росіян адміністрацією Обами у відповідь на втручання Москви у президентські вибори минулого року в США.

Також зазначається, що в Раді нацбезпеки та Державному департаменті країни існує твердий опір щодо однобічних поступок, спрямованих лише на "покращення тонусу американсько-російських відносин".

Як повідомляв Укрінформ, у четвер в Білому домі офіційно підтвердили підготовку до зустрічі між президентами США і Росії на саміті G20 у Німеччині, який має відбутися 7-8 липня цього року в німецькому місті Гамбург.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-