Палестинець зарізав жінку-поліцейського в Єрусалимі

Палестинець зарізав жінку-поліцейського в Єрусалимі

Укрінформ
Унаслідок нападу трьох палестинців одразу в декількох місцях Єрусалима загинула офіцер ізраїльської поліції. Відповідальність за теракт взяли на себе ІДІЛ та ХАМАС.

Про це повідомляє The Guardian

"За попередньою інформацією, офіцер ізраїльської поліції була зарізана під час скоординованого нападу трьох палестинців в двох місцях за межами Старого міста Єрусалима", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє палестинців, які планували здійснити напад на групу офіцерів ізраїльської поліції в п'ятницю ввечері, були ліквідовані. Під час другого нападу інший палестинець напав з ножем та смертельно поранив 23-річну жінку-поліцейського. Поліції вдалося вбити нападника. 

За даними поліції, чотири людини отримали поранення в результаті інциденту. Начальник поліції Йорам Халеві сказав, що трьом нападникам було по 18-19 років, вони приїхали із Західного берега Йордану.

“Ісламська держава” взяла на себе відповідальність за напад на співробітницю ізраїльської поліції. Водночас палестинський ісламський рух ХАМАС та воєнізована організація Народний фронт звільнення Палестини (НФОП) заявляють, що троє нападників були їх членами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-