Конгресмену, якого поцілили на бейсбольному полі, роблять операцію

Конгресмену, якого поцілили на бейсбольному полі, роблять операцію

Укрінформ
Секретар республіканської більшості Палати представників США Стів Скеліз наразі перебуває в шпиталі, де йому роблять операцію після стрілянини в Александрії. 

Про це йдеться в заяві офісу конгресмена, поширеній у середу, передає власний кореспондент Укрінформу. 

"Сьогодні зранку, під час тренувань з бейсболу, організованих для команди Конгресу США, секретар Скеліз був поранений пострілом у стегно. Він був доставлений до медичного центру MedStar Washington, де наразі проходить операція. Він перебуває у стабільному стані".

При цьому також повідомляється, що до початку хірургічної операції сенатор, який за рангом є третім високопоставленим членом партії нижньої палати Конгресу, "був у гарному настрої та говорив зі своєю дружиною по телефону". Він також висловив "вдячність за відважні дії" поліції Капітолію США, служби швидкого реагування і колегам.

Як повідомляв Укрінформ, зранку середи в Александрії невідомий чоловік розпочав стрілянину, зробивши з напівавтоматичної гвинтівки близько півсотні пострілів

За інформацією конгресмена Роджера Вільямса, один із його співробітників був також поцілений під час інциденту і зараз отримує медичної допомоги. Про інших поранених офіційно не повідомлялося.

За словами конгресменів і правоохоронців, інцидент був схожий на "навмисний напад". Сам нападник, за попередньою інформацією, був також поранений вогнем у відповідь. Його відправили до лікарні під наглядом правоохоронців.

Фото з сайту Washington post

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-