Справа про зв’язки з РФ: Тіллерсон свідчитиме сьогодні у Конгресі

Справа про зв’язки з РФ: Тіллерсон свідчитиме сьогодні у Конгресі

Укрінформ
Держсекретар США Рекс Тіллерсон буде свідчити у вівторок, 13 червня, у Конгресі про зв'язки між адміністрацією президента Дональда Трампа та Росією, в тому числі про власні зв'язки.

Про це повідомляє Reuters.

"Чотири слухання на цьому тижні є рідкісним шансом для членів Сенату і Палати представників, щоб допитати Тіллерсона, який не виступав публічно з січня, коли його затверджували на новій посаді на Капітолійському пагорбі (місце знаходження Конгресу США – ред.) ", - йдеться у повідомленні.

Планується, що Тіллерсон візьме участь у чотирьох слуханнях - у Палаті представників і в Сенаті, де він буде відповідати на запитання комітетів у закордонних справах та з питань асигнувань.

Як повідомляється, головною темою слухань стане Росія, оскільки і республіканців, і демократів непокоїть, що Тіллерсон, як колишній топ-менеджер нафтового концерну Exxon Mobil, буде займати занадто м'яку позицію щодо Росії.

"Я багато не почув від пана Тіллерсона, а те, що я почув, не позбавило мене від занепокоєння", - сказав сенатор-демократ Бен Кардін, який є членом сенатського комітету у закордонних справах.

Раніше повідомлялося, що генпрокурор США Джефф Сешнс вирішив виступити перед комітетом Сенату з розвідки після свідчень екс-керівника ФБР Джеймса Комі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-