На Навального складуть два адміністративні протоколи - поліція

На Навального складуть два адміністративні протоколи - поліція

Укрінформ
Російського опозиціонера Олексія Навального затримала поліція, щодо нього будуть складені адміністративні протоколи.

Про це повідомили "Інтерфаксу" в понеділок в прес-службі московського главку поліції.

"Олексій Навальний, затриманий співробітниками поліції, його везуть у відділення МВС для складання протоколів про адміністративні правопорушення за ч. 8 ст. 20.2 ("Повторне порушення правил організації мітингів") і 19.3 (Непокора законному розпорядженню співробітника поліції") Кпап РФ, які будуть передані до суду для прийняття рішення", - повідомили в прес-службі.

Раніше дружина опозиціонера Юлія Навальне повідомила, що він був затриманий в під'їзді власного будинку.

Як повідомлялося, 12 червня більш ніж у 210 містах Росії прихильники Навального збираються вийти на антикорупційні акції.

Напередодні російський опозиційний політик Олексій Навальний оголосив, що погоджений з міською владою мітинг на проспекті Сахарова переноситься на Тверську. Таке рішення було ухвалене через відмову всіх підрядників співпрацювати з організаторами акції і встановлювати на проспекті Сахарова сцену та звук для виступу. Хода на Тверській вулиці не погоджена з мерією Москви. Поліція міста опублікувала офіційне попередження для учасників акції про неприпустимість будь-яких провокаційних дій.

Пізніше в московській поліції заявили, що не будуть перешкоджати «гулянням» на Тверській, якщо прихильники Навального прийдуть без плакатів політичного змісту і не будуть вигукувати гасла.

У понеділок ЗМІ повідомляють, що в Росії почалися затримання учасників антикорупційних акцій прихильників Навального.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-