Переговори про Brexit мають завершитися

Переговори про Brexit мають завершитися "за графіком" - Туск

Укрінформ
Після проведення парламентських виборів у Британії в Євросоюзі не упевнені у точній даті початку переговорів про Brexit, але наголошують, що вони повинні завершитися за визначеним графіком.

Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск, реагуючи на невизначеність щодо перспектив формування нового британського уряду після проведення напередодні дострокових парламентських виборів у країні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

"Ми не знаємо, коли розпочнуться переговори про Brexit. Але ми знаємо, коли вони повинні завершитися. Треба зробити усе належне, щоб уникнути відсутності домовленостей через неможливість провести переговори", - сказав Туск.

Як відзначають у європейських політичних та експертних колах, результати парламентських виборів у Великій Британії, де жодна із політичних партій не отримала більшості, можуть затягнути формування нового уряду та початок переговорів про Brexit.

Раніше Єврокомісія представила графік процесу переговорів з Лондоном про вихід із ЄС, за яким Британія повинна повністю залишити Спільноту в березні 2019 року.

Фото: European Council

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-