Держдеп США підтримав проведення місяця ЛГБТ

Держдеп США підтримав проведення місяця ЛГБТ

Укрінформ
Державний департамент США підтримав проведення місяця ЛГБТ, під час якого по всьому світу проходять паради представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, та підтвердив солідарність з тими, хто відстоює права цих людей.

Про це йдеться в офіційній заяві зовнішньополітичного відомства США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"На знак визнання місяця ЛГБТ, Держдепартамент підтверджує свою солідарність з правозахисниками й громадськими організаціями, які працюють по всьому світу та відстоюють основні свободи представників ЛГБТ-спільноти, щоб мати гідне і вільне життя", - наголошується в заяві.

При цьому в документі визнається, що представники нетрадиційної сексуальної орієнтації продовжують стикатися з погрозами насильства й дискримінації, що підриває безпеку для всіх громадян, а також демократичні цінності.

"Коли всі люди захищені на основі рівності та гідності, глобальна стабільність посилюється. Ми продовжимо підтримувати права представників ЛГБТ-спільноти разом з однодумцями в урядах, на підприємствах та в організаціях громадянського суспільства по всьому світу", - наголошується в заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-