Британія відновила обмін розвідданими із США щодо теракту в Манчестері

Британія відновила обмін розвідданими із США щодо теракту в Манчестері

Укрінформ
Правоохоронні органи Великої Британії відновили обмін розвідувальною інформацією зі своїми колегами із США після короткої перерви через витоки до американських ЗМІ докладних відомостей про розслідування вибуху в Манчестері.

Про це повідомляє The Guardian

“За словами високопоставленого керівника контртерористичного підрозділу Марка Роулі, британська сторона “отримала нові гарантії” від США, і наразі вони знову працюють в тісному контакті”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, призупинення обміну даними, оголошене рано вранці в четвер, тривало менше 24 годин.

"Ми високо цінуємо важливі відносини з нашими надійними партнерами по всьому світу, що дозволяє нам співпрацювати і обмінюватися конфіденційною інформацією для боротьби із тероризмом і захистом населення в нашій країні і за кордоном", - наголосив Роулі.

Як повідомлялося, у четвер правоохоронні органи Великої Британії, які розслідують теракт у Манчестері, припинили обмін інформацією із США після витоку даних в американські ЗМІ.

Британські чиновники висловили обурення тим, що американське видання The New York Times опублікувало фото уламків вибухівки, використаної під час теракту в Манчестері.

Крім цього, раніше американські ЗМІ оприлюднили ім'я ймовірного підривника Салмана Абеді, перш ніж воно було назване у Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-